Ledig sommerjobb som guide/museumsvert

Vi søker etter 1-2 museumsverter/guider til KUBEN og Merdøgaard for sommeren 2017.

Vi søker etter engasjerte, utadvendte og historieinteresserte personer som har lyst til å jobbe på museum, og som kan ivareta vårt publikum på en god måte. Du kommer til å jobbe både på KUBEN og på Merdøgaard museum. På Merdø er sommerguiden alene på jobb med ansvar for åpning/lukking av museet, salg av billetter og gjennomføring av omvisninger. På Kuben består arbeidet hovedsakelig i å lukke/åpne museet, betjene resepsjonen og sentralbordet, og gi omvisninger. I rolige perioder kan annet forefallende arbeid forekomme. Din viktigste oppgave er å sørge for at alle våre besøkende forlater oss med et smil om munnen, litt ny kunnskap og noen gode minner.

Vi ser etter deg som trives med å gå i tidsriktige kostymer og gå inn i roller. Du må være glad i å jobbe med folk, og ha interesse for formidling. Du må snakke flytende norsk og engelsk.

Det vil bli gjennomført et felles obligatorisk opplæringsprogram. Arbeidsperioden vil være juni til august, fordelt på flere sommerguider. Arbeidstid og arbeidsmengde vil variere, og helgearbeid må påregnes. Ønsker om ferie vil bli forsøkt tatt hensyn til, men det er en fordel om du kan være tilgjengelig store deler av sommeren.

Du må være minimum 20 år.

Søknadsfrist: 3.april

Søknader sende på mail til htj@aama.no

Kontaktperson: Kari Kullerud. Tlf: 37 01 79 19