Ledig stilling som museumsbestyrer

Vi har ledig 40 % stilling som bestyrer ved Eydehavn museet.

Eydehavn museet holder til i en av de gamle arbeidergårdene i Nesbyen sentralt i Eydehavn. Museet forteller historien om framveksten av det moderne industristedet Eydehavn og hvordan dette lokalsamfunnet ble formet. Eydehavn museet er en avdeling under Aust-Agder museum og arkiv (AAma). Arendal kommune eier bygning og samling.

Bestyreren er museets daglige leder og er ansvarlig for daglig drift og gjøremål. Arbeidet vil bestå av administrative oppgaver, formidling og bidrag i de til enhver tid prioriterte museumsfaglige oppgaver. Bestyrer er sekretær for museumsnemda og er nemndas bindeledd til Aust-Agder museum og arkiv. Bestyreren har ansvaret for å holde kontakten med lokalmiljøet og lokale samarbeidspartnere.

Vi ønsker søkere med flg. kvalifikasjoner:

  • Interesse for industrihistorie og formidling
  • God til å kommunisere, utadvendt og idérik
  • Det er en fordel med kjennskap til lokalhistorie og –samfunn
  • Universitet- eller høyskoleutdanning er ønskelig.

Stillingen lønnes etter avtale.

For nærmere opplysninger kontakt koordinator for lokalmuseer Marianne Eldorhagen, tlf. 37017907 e-post: Marianne.Eldorhagen@aama.no For mer informasjon om Eydehavn se http://www.kubenarendal.no

Søknad med cv sendes innen 10. november til postmottak@aama.no eller til Aust-Agder museum og arkiv, Parkveien 16, 4838 Arendal.