En bit av Sørlandet

Onsdag 26. april kl 19 er det kulturkveld med mat som tema. Deilige retter laget med råvarer fra Sørlandet.

Matfatet på Sørlandet strekker seg fra hav til hei, og tilfanget av råvarer er stort. Enten det er fisk i havet eller i stille innlandsvann, geiter på beite eller jakten på elg og rådyr. Det man dyrker selv, og det som vokser vilt. Siri Fossing og Ida Monrad Haugen, forfatterne av matboka "En bit av Sørlandet" vil presentere spennende oppskrifter og råvarer fra boka. En flott og inspirerenden bok om lokale råvarer fra vårt område i moderne retter. Her får du nesten 300 sider fylt med oppskrifter på gode forretter, salater, middager, desserter og kaker.

Siri tar deg med til de dype skoger og ut i skjærgården, og alle de fantastiske råvarene man finner her.

Velkommen til Kulturkveld onsdag 29. april kl 19. Gratis inngang på Kulturkvelden.

Vil du se våre flotte utstillinger eller besøke lesesalen før foredraget starter har vi langåpent fra kl 09-19 denne onsdagen (voksne: 60 kr).

Kål    Boka